Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Vad häääääääääääänder

Av Milton - 27 mars 2010 20:42

Jo matten har bestämt att vi skall släcka ner ikväll kl 20.30 och en timme framåt,  man kan ju tro att det är nattdax, fast man inte varit ute sista pinken. Fast det är ganska mysigt med alla  levande ljus, och brasan tänd. Idag har jag mest åkt bil med hussen o matten, vi har varit på massor med såna däringa trädgårdsställen, matten vill göra fint på trappan till Påsk, men det är inte mycket att välja på säger hon, för det är fortfarande för kallt här. Har väl varit ganska busig idag, tagit sånt jag inte får ha, men men, när vi kom hem så hängde det en påse grisöron på handtaget,,,,,,,, moffar hade varit här!!!!!!!!!!!!!. Säger bara ha det cooooooooooolt   Milton kör via batteri,   

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

27 mars 2010 22:02

Jag börjar krafsa husse på benen så smått. Nu har faktiskt timmen tagit slut för länge sedan. Duktig matte som gör trappen fin till påsk. Då kan du sitta där och vakta så det inte kommer några påskkärringar... Taxkramar, Ludde

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

28 mars 2010 11:15

Vilken skön stil du har, taxar är bra speciella och inte som någon annan hund. Vi är egennyttiga säger matte, undras va hon menar..... Ja, ja strunt samma, här luktar det vår ute och snön lenar bort rätt bra för det regnar och har sig.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

29 mars 2010 11:56

Men Milton, vilken snäll moffar du har :) !!! Och du är verkligen supercool på bilden :) ! Puss på dig och kram till matte!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggplatsen.se

 
Yvonne

Yvonne

30 mars 2010 18:18

Vilken gullig morfar du har, som kommer med presenter till dig! =)

Ha det gott och hälsa matte o husse!
Puss på nosen!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

9 april 2010 10:38

nä goa magar o söta uppsyner skall ses i storbilds format så det så!!
pussar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se