Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Påsk Hare

Av Milton - 30 mars 2010 22:34

       Och annat påsk pyssel har Felicia och jag gjort idag. Det har varit fint väder, så vi köpte första vårglassen idag när vi var ute och promenerade och satt oss i solen och glassade i oss, det var gott, fick inte en hel ,inte bra för taxmagar säger matten. Så det har mest varit en pyssel och promenad dag idag, men Felicia och jag blev lite trötta efter allt pyssel så vi tog oss en liten tupplur, mellan allt jobb. Så för mig har det varit en toppen dag. Ha det gott Milton

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

30 mars 2010 23:10

Skönt att få pyssla med Flisan lura tupp. Jag tror att glass är det bästa som finns för taxmagar. Fin hare ni gjorde. Påskgodis är också jättebra för taxmagar. Hoppas din matte vet det... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

31 mars 2010 22:10

Va händig du är Milton, nå sånt har vi aldrig gjort. När det handlar om papper så brukar vi mest strimla det.

Glad Påsk taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

1 april 2010 07:15

Nä, men har Felicia varit på besök! Va kul! Och vilken fin hare hon har gjort då! =)

Det ser väldigt gosigt ut när ni ligger och vilar er! Förstår att du älskar när hon kommer!

Trevlig skärtorsdag på er!
Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se