Direktlänk till inlägg 1 april 2010

Egentligen

Av Milton - 1 april 2010 19:00

Skall jag ligga och skämmas säger matte, varför då,,,,,,, jo hon har gjort fina saker som skall sättas ut på trappan men de står fortfarande på altan, och jag var där ute och fick tokfnatt, stod i två blomlådor, och drog upp alla  blommor hon satt i andra krukor, det var kul, matte säger att det räcker med att rådjuren river och äter  upp allt. Sen när jag sprang in så var jag ganska lerig om tassarna och matten har torkat golven, Skämmas nä inte jag , vi är sams nu jag o matten .Ha en skön Torsdag, ps här har det varit påskkärringar, och vad jag tycker det är kul, vill att dom skall komma in.     

 
ANNONS
 
Edith

Edith

1 april 2010 22:04

Hallå där bus-Milton ... du vet väl att mattar är väldigt noga med sina nyplanterade blommor. För att inte tala om sina fina och rena golv. Va bra att ni är sams igen. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Ludde

Ludde

1 april 2010 22:53

Va snäll du är som hjälper matten lufta rötterna på alla blommorna. Fint att du gick in så att kontrasten av dina tassaavtryck mot de rena golven syntes. Då ser ju alla att du har en duktig matte som håller rent hemma. Glad Påsk! Ludde

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

2 april 2010 12:45

Milton du påminner oss om vår reservmatte det var oxå en busmadam av stora mått. Hon var värre än när vi var små, för hon hittade alltid på någe som vi taxar skulle göra. Allt från att gräva upp blommor både i rabatter och krukor, äta jord och gräva i stora krukor som stod inne på golvet. Du kanske är släkt med henne, hon härstammade från Gläfsebo taxar.

Hoppas att du får en glad påsk trots dina fadäser med krukor och blommor.

Glada Påsktaxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

2 april 2010 18:23

Hahaha, vad busigt gjort Milton! Men vad bra att du och matten är sams igen ;) .
Ha en riktigt fin påsk nu, och hälsa matte :) !
Kram på er!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se