Direktlänk till inlägg 2 april 2010

Långfredag

Av Milton - 2 april 2010 21:51

Tycker jag inte att det varit, lika lång som alla andra dagar. Vi har hållit på lite på tomten hussen har kalkat tror jag att det hette, för han vill ha  bort all mossa. det tycker jag inte om mossan skall åsso leva, men jag fick vara ute lite o strosa på tomten , matten läste på förpackningen att det inte var någe farligt för tax tassar att få kalk på sig, sen har (vi) försökt att skotta och sprätta bort alla stor snöhögar. Idag har hussen tagit bort vår julgransbelysnig, sladden har varit under all snö..och inte gått att ta upp. Men jag måste säga att nu är verkligen våren här och den är efterlängtad.. Härligt ,,Påsk kramar till er alla Milton
 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

4 april 2010 22:48

Bra att hussen försöker få ordning på gräsmattan. Min har givit upp för länge sedan. Grönt som grönt säger han... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

6 april 2010 13:36

Skönt att du änteligen fått vår men här har den stannat av, för idag blev det grått efter att varit en fin morgon med sol.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se