Direktlänk till inlägg 30 juli 2010

Skall väl

Av Milton - 30 juli 2010 10:14

Börja blogga lite smått igen, efter semestern. Jag tror att hussen skall vara ledig en vecka till!!!!!!!!!!! ledig och ledig, han har bytt fönster, och skrapat huset. Den här veckan har jag passat grannens kanin, oj vad jag tycker han är spännande, men jag får inte var ensam med honom??? matte och husse litar inte på mig, tror att jag kan bli för pussig på honom. Matten sa, att hon skulle igentligen filma mig och kaninen, för min svans går som en  som en visp i rumpan på mig, och jag är jätte glad. Ha det Milton  

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

30 juli 2010 12:11

Ser ut som en taxsemesterbild. Pussa på kaninen från mig! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Edith

Edith

30 juli 2010 12:11

Hej Milton, Min lillmatte har haft en kanin som hette Bamse. Han var jättesnäll. Och han var en "frigående" kanin, vilket betyder att han hoppade runt i hela huset. Han var aldrig instängd i sin bur. Så han hade ett bra liv, fast matte tyckte förstås att han lortade ner en hel del. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Hillman

Hillman

2 augusti 2010 10:12

Du så gör min svans när jag får tag i ett harslag, då blir det gräddvisp och fort går den oxå. Så tyvärr avslöjar min svans mig om vad jag pysslar med.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se