Direktlänk till inlägg 19 augusti 2010

En ny vana

Av Milton - 19 augusti 2010 17:05

Har jag skaffat mig, har börjat dricka vatten ur mattes vattenkanna som står på altanen, fast jag har både vattenskål inne och på två ställen ute. Undrar hur det skall funka till vintern?.  Matten får väl ta in vattenkannan. Tack för alla grattisar. Idag har vi varit i skogen och där träffade jag en blandis tjej som heter Ester, hon ville bara busa och få fart på mig, ( lite läskig tycker jag hon var), nä jag tycker nog om lite mer blyga tjejor som inte skall hålla på och jaga och larva sig, det finns ju så mycket man kan nosa och kolla på istället för att rusa runt. Nu får jag gå mer och mer lös, där det inte finns vägar, jag är jätte duktig på att lyda, och jaga gör jag inte, trots att jag till rasen skall vara jakthund!!!!!!!!!!  Hm, Hm kanske det blev någe fel på mig?????????? Milton     

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

19 augusti 2010 22:55

Det är riktigt! Vattenkannevatten är mycket godare än skålvatten. Kul att du får snosa omkring utan koppel. Det är mycket lugnare än att behöva hålla reda på matten i andra änden också... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

20 augusti 2010 11:11

Alla taxar är inte jakthundar, så det är nog inget fel med dig. Vatten ska dock drickas i skålen och inte i en kanna, för matte hon blandar i något som luktar riktigt illa, miljövänligt tjafs.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se