Direktlänk till inlägg 20 augusti 2010

Målar

Av Milton - 20 augusti 2010 21:29

Och målar gör matten hon skall väl snart bli klar tycker jag. Jag försöker att hjälpa till på mitt sätt, så jag har kanske lite mer färg i pälsen än jag ska. Förutom allt som skall göras så har vi varit ute och gått , det är fint väder men det ser ut som det skall bli oväder ibland, sen skiner det upp och blir sol. Men det är varmt och skönt. Hussen har köpt en ny kloklippare till """mig"""", tack så mycket säger jag, Skall visst bli bad och klipp till helgen,,,,, igen. I morgon skall jag åka och hälsa på min kusin Tindra skall bli kul,  Ha det Milton   

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

20 augusti 2010 23:47

Hoppas du får en skön Tindrande helg! Jag får inte hjälpa min husse måla, för han säger att färgen blir så lurvig... Skithusse! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman och Illerson

Hillman och Illerson

22 augusti 2010 12:22

Måla är kul, då brukar våra svansvar bli målade de med när vi har doppat den i burken, hihi.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se