Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

Gammel Farmor

Av Milton - 22 augusti 2010 09:26

Var jag hos igår, hade inte ätit något när jag stack iväg med hussen, men kulorna hon bjöd på åkte ner i ett nafs, hemma skulle jag aldrig äta bara torra kulor, matten säger att där skulle jag bo ett tag och lära mig äta det som bjuds!!!!!!!. Min Kusin Tindra var som vanligt jätte god, skönt att hon inte vill hålla på och busa och djäklas hela tiden, som unga tjejor skall göra. Sen på kvällen åkte vi till stan och var på ett sånt däringa bilmöte, det var kul. Oj vad mycke goa lukter, och goa människor det finns. Slänger med en gammal bild som jag tror inte jag haft med förut, hussen o jag . Milton  

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

22 augusti 2010 12:24

Kul att du får följa med husse själv, visst kan man äta torra kulor, det gör vi jämt men då måste det vara speciella taxkulor och lite vatten på dem.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ludde

Ludde

24 augusti 2010 22:46

Verkar nästan som om du gillar bilar bättre än Tindra, men så kan det väl inte va??? Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se