Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010

Tror att

Av Milton - 25 augusti 2010 19:15

Det börjar bli lite löptikar här omkring igen, har inte så stor matlust längre, har ätit jätte bra ett tag nu. Det enda spännande som hänt idag är väl att matten plockat 2 stycken fästingar på mig, trots att jag har fästningshalsband??. Vädret har inte varit någon höjdare har regnat nästan hela dagen, men det är fortfarande varmt. Milton

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

25 augusti 2010 21:47

Matte hittade två fästingar på min mage för en vecka sedan, och matlusten är, så att säga, lustig. Kulor äter jag inte på morgonen, men jag brukar äta halva dagsportionen till middag, och efter sista pinkrundan slinker oftast den andra halvan ned också. Det är därför jag får kattmat eller något extra gottigt till frukost, och det brukar jag få vid middagen också. Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

26 augusti 2010 09:50

Inge vidare med dessa fästingar, skönt att man slipper såna kryp. Fast halsbandet är heller inte bra för det är giftigt såvida du inte har ett sånt där i bärnsten.

Det där med maten behöver inte vara löptikar, du kanske är som brorsan, han äter som sjutton ett tag sen äter han inte alls på några dagar. Matte säger att han bantar, hon har haft en hund för länge sen som var likandan.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se