Direktlänk till inlägg 29 augusti 2010

Konstig

Av Milton - 29 augusti 2010 17:46

Människa var det i skogen idag, hon sa inget bara rörde lite på armarna och kollade upp i luften, fy vad jag tyckte hon var läskig, husse sa att jag blev minst tre meter lång, när jag skulle kolla. Men så snäll och gullig när jag vågade gå fram till henne, hon höll på med något japanskt tror jag. Idag tror jag att vi har haft folk här hela dagen, det är så kul, barn och vuxna spelar ingen roll det är kul när det kommer folk. Milton  

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

30 augusti 2010 00:00

Det var nog en japansk fågelskådare som du träffade på. Jag förstår att du gillar besök. Brukar alltid bli nåt extra då... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

30 augusti 2010 12:37

Vicken tjusig altan ni har, bra ställe att ligga och sola på. Du ser ut att va ute på inspektionsrunda, såna får man göra så länge man orkar, för det är alltid något som tvåbeningarna glömt.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nettis

30 augusti 2010 18:17

Jag kikar förbi och önskar er en härlig höst. Och hoppas att vi får många fina och soliga dagar, Milton. För regn och rusk gillar vi ju inte ;b .
Puss på nosen min vän

Milton

31 augusti 2010 11:19

Tack för titten Nettis, det var kul, tänker på dig och önskar detsamma en go och solig höst Puss på näsan till dig Milton Marianne

 
Edith

Edith

31 augusti 2010 12:54

Hej Milton, Ja ibland träffar man på konstiga 'typer' i skogen. Men sen när man hälsat på dom är dom egentligen hur trevliga som helst. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
dirdib

dirdib

3 september 2010 09:38

en taxblogg kan vi inte missa :) vår älskade ras! gå in till oss om du vill :)

http://dirdib.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se