Direktlänk till inlägg 3 september 2010

Strax

Av Milton - 3 september 2010 13:08

Skall vi packa bilen och fara upp till Dalarna, det skall bli jätteskönt och kul, vi skall åka till min faster och farbror, och dom är jätte goa. Men, men det verkar väldigt kallt där uppe, min blogg kompis Hillman hade 2 minus i morse, och pratade om överrock, hoppas matten inte har en tanke på att packa ner den, för jag avskyr att ha den på. Helgdags bra på er Milton  

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

3 september 2010 15:11

Du det var ännu kallare i morse, fast än behövs ingen överrock, den är tänkt att ha när det blir sådär en 25 - 35 minus. Då kan det nog va skönt att ha något varmt på sig.

Hoppsa att du får kul i Dalarna, här har det skvättigt lite från ovan idag men inte som det gjorde förra veckan.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ludde

Ludde

3 september 2010 15:41

Hoppas du får en trevlig helg i Dalarna. Det ska nog lysa lite sol på alla taxar som heter Milton, sa dom på vädret nyss. Håller tassarna för att du ska slippa rocken... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Dirdib

Dirdib

4 september 2010 19:57

Ja så du är Milton som skrev hos oss, du lämnade inte ditt blogg så jag kunde inte komma tillbaka men nu är jag här och ska lägga er länk. vill du veta lösenord till oss så maila marta.eslov@gmail.com

http://dirdib.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se