Direktlänk till inlägg 6 september 2010

Hemma

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem på mig iallafall. Hade med mig 5 liter lingon hem, men det var nog mest matten som plockade.  Vi åkte flotte på Dalälven, tyckte nog det var lite läbbigt i början men sen kunde jag koppla av och tycka det var ganska gott i solen. Som de säger vi hade tur med vädret, kallt som tusan på morgonen, men sen kom solen och det blev jätteskönt. Kolla min utsiktsplats, rakt ut i natten, där låg jag länge och kollade. Milton           

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

7 september 2010 19:06

Va tufft att åka flotte på Dalälven, 15 mil till Sälen men då var det nästan 20 mil hit där vi bor. Jag undrar vad du såg där ute i mörkret?

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ludde

Ludde

7 september 2010 22:57

Vilken mysig flotte! Där fanns det bättre med plats än i en vanlig båt! Jag tror nog att matte skulle ha synpunkter på om jag låg på köksbänken och tittade ut. Nu ser jag ganska bra utan att kliva upp någonstans, men det såg rätt mysigt ut där du låg. Drog du ut alla lådorna lite så det blev som en stege för att komma upp? Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 12 september 2010 10:59


Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade j...

Av Milton - 3 september 2010 13:08


Skall vi packa bilen och fara upp till Dalarna, det skall bli jätteskönt och kul, vi skall åka till min faster och farbror, och dom är jätte goa. Men, men det verkar väldigt kallt där uppe, min blogg kompis Hillman hade 2 minus i morse, och pratade o...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se