Direktlänk till inlägg 12 september 2010

Min Söndags

Av Milton - 12 september 2010 10:59

Morgon startade bra , fick frukost på sängen,  jag och hussen. Frollisar och skinka fick jag, och det gick ner som ett huj. Har varit lite kinkig ett tag för vårans grann hund löper, och då är man inte så matsugen, iallafall inte jag. Igår träffade jag på en jätte snäll Rottis som heter Lukas och väger 55 kilo, han var så busig och lekfull men vi fick inte leka ihop, matten sa att han var alldeles för stor och tung för mig. Nu börjar det nästan bli i kallase laget att ligga ute och kolla när barnen går till skolan. Men jag skall nog hålla ut ett tag till. Ha en skön Söndag Milton  

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

12 september 2010 22:11

Klart att vi håller koll på skolbarn och annat löst folk ett tag till. Klart att det blir lite ojämnt med en tax och en rottis, men om rottisen är snäll och försiktig går det nog bra. Kanske den som är minst måste vara lite försiktig också... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

13 september 2010 13:33

Igår var det varmt här men idag är det så där grått igen, med bara lite solsnuttar på himlen. Ser att du har fullt sjå med att kolla att barnen kommer iväg till skolan, ett mycket ansvarsfullt jobb. Va skulle barnen göra utan dig, hihi.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milton - 29 september 2010 08:17

Att bli en jätte fin dag här, 4 plus och sol. Så det blir nog en långpromis på förmiddagen  sen skall väl matten hålla på ute, och då brukar jag passa på och ta en tuppis, brukar få vara med ute men det är inte så populärt för om jag inte tar saker, ...

Av Milton - 26 september 2010 11:31

Inte roligt väder idag, igår var det så himla varmt att man trodde det var sommar, och regnet som skulle komma har inte hunnit hit ännu. Men nåt är på gång för jag vill helst ligga och sova. Hussen och jag har varit ute på en långpromis idag, det tyc...

Av Milton - 17 september 2010 19:58

Har vi nu, så det blir inte så mycket bloggande. Matten är tidsoptimist och tror att vi får mer tid i slutet på hösten och vintern,, hur kan det bli mer tid då?????? Men jag får ialla fall vara med matten eller hussen hela tiden, så jag behöver aldri...

Av Milton - 6 september 2010 11:34

Igen, har varit en jätte fin helg, har varit ute hela helgen och bara njutit. Det är så bra där, för där kan jag gå runt och snosa och lukta bäst jag vill, inge koppel här inte. Inga farliga vägar som man behöver vara rädd för, men lite koll har dem ...

Av Milton - 3 september 2010 13:08


Skall vi packa bilen och fara upp till Dalarna, det skall bli jätteskönt och kul, vi skall åka till min faster och farbror, och dom är jätte goa. Men, men det verkar väldigt kallt där uppe, min blogg kompis Hillman hade 2 minus i morse, och pratade o...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ taxenmilton med Blogkeen
Följ taxenmilton med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se